1962, comença la nostra historia.

La Cavalcada de Reis de Martorell és una entitat sense ànim de lucre que es va crear l’any 1962 gràcies a la inquietud d’un grup de gent que, malgrat les dificultats que comportava la societat fa 50 anys, va tirar endavant el projecte.

 

El fundador i primer president de la Cavalcada de Reis va ser el Sr. Francesc Balagué. Durant la seva presidència es va saber envoltar d’un equip de persones que encara ara col·laboren de forma voluntària a que aquest dia sigui un èxit. Gràcies a la seva participació han aconseguit que la Cavalcada sigui esperada, encara avui en dia, pels més menuts i no tan menuts de Martorell.

 

Des de 1963, Martorell viu cada 5 de gener l’arribada de SSMM Els Reis d’Orient gràcies a tots els membres del Patronat de la Cavalcada de Reis.

 

L’any 2009, Televisió de Catalunya, va reconèixer la rellevància i tradició de la Cavalcada de Reis de Martorell amb la retransmissió en directe per tot el territori, i el 2020 va tornar a conectar la cavalcada de Martorell amb tota Catalunya.

 

La nostra història